måndag 21 juni 2010

Den kungliga bröllopsdagen

Fiskeutflykt i Rotebro.
Moses nya metspö funkade fenomenalt. Eller så är det Mose som är en riktigt duktig fiskare! För han lyckades få två fiskar på bara en liten liten stund. När fisketålamodet tog slut dukade vi upp vårt fika vid kolonilotten. Bättre än så kan man knappast ha det. En finfin kunglig bröllopsdag.





tisdag 15 juni 2010

Grattis min 3-åring

Idag fyller min älsklingspojke 3 år! Kan ni fatta!? Ingen bebis längre. Efter helgens alla kalas är vi ganska trötta men fasligt nöjda.
Igår var vi på 3-årskontroll på bvc. Tanken var att Mose skulle: vägas och mätas, sparka boll, rita lite och peka och prata om bilder som sköterskan visade. Mose rörde sig inte ut fläcken, sa inte ett ljud och vägrade att mätas, vägrade att vägas. Det var den kontrollen det.




tisdag 8 juni 2010

Potatis på väg

Ser ni potatisen längst bort i hörnet!? Jag är så nöjd så nöjd! Min kolonilott är inte den finaste, men absolut den mest kravlösa. Det enda dåliga med den är tistlarna. Hur utrotar man tistlar? Jag hatar tistlar.

måndag 7 juni 2010

Helg med jobbet

Hav, sol, finfina tjejer och himelsk god mat.
(www.koffert.se!!!)

fredag 4 juni 2010

Snygga skor

De här skorna köpte jag idag för födelsedagspengar. Jag prutade och fick 10% rabatt. Hatar när folk gör så när jag jobbar, men det kunde inte hjälpas.